×

To spletišče uporablja piškotke. Z nadaljnjim brskanjem po spletišču se strinjate z našo uporabo piškotkov. Več preberite tukaj »

Cristiano Ronaldo

CR7 je svoje sanje pretvoril v resničnost
Cristiano Ronaldo
CR7 nadgrajuje svojo igro z vrhunsko prehrano
Cristiano Ronaldo
Omejitve so le zato, da jih lahko premaguje.
Cristiano Ronaldo
CR7 je svoje sanje pretvoril v resničnost

Vrhunski nogometaš Cristiano Ronaldo, ki ga sponzorira Herbalife, pripoveduje o tem, kako se je kot otrok ukvarjal s športom. Vsi v Ronaldovi družini so imeli radi nogomet, sam pa je odraščal ob igranju nogometa na ulicah, skupaj s prijatelji. Nekega dne, ga je oče, ki je delal v nogometnem klubu, vprašal, zakaj ni prišel igrat v klub, medtem ko je delal, pripoveduje Ronaldo. Od tedaj je Ronaldo prihajal v klub in treniral, oče pa mu je pri tem pomagal. Všeč mu je bilo, da je bil del ekipe, in nogomet je igral za svoje veselje. Ronaldo še pravi, da je že tedaj vedel, da je drugačen od drugih nogometašev, vendar si ni niti mislil, da bo nekega dne postal profesionalni nogometaš. Vendar pa je po treh ali štirih letih, kot pripoveduje, začel razmišljati, v katero profesionalno ekipo bi se želel vključiti. Ogledal si je veliko priprav in tekem, njegove sanje, da bi postal profesionalni nogometaš, pa so bile vsak dan močnejše.

CR7 nadgrajuje svojo igro z vrhunsko prehrano

Vrhunski nogometaš Cristiano Ronaldo pripoveduje, kako v mladosti ni prav veliko mislil na svojo prehrano, njegova glavna motivacija je bilo le veselje do nogometa. Pozneje pa je v svojem odraščanju spoznal, kako pomembna je prehrana. Ronaldo pravi, da je njegovo telo zanj orodje in da mu prav to telo omogoča prednost pred drugimi igralci. Meni, da je za njegovo zmogljivost poglavitna regeneracija po treningih in tekmah, prav zato se je odločil za partnersko sodelovanje s Herbalifom. Kot pravi Ronaldo, če ne trenira in nahrani svojega telesa ustrezno, ne more ohraniti vrhunskih zmogljivosti. Da ne bo pomote – Ronaldo želi biti najboljši.

Omejitve so le zato, da jih lahko premaguje.

Vrhunski nogometaš Cristiano Ronaldo, ki ga sponzorira Herbalife, pripoveduje, da je očetovstvo zanj uresničitev sanj. V veliko zadovoljstvo mu je vzgajati sina, ga peljati v šolo, pri tem pa ugotavlja, kako močno ga ima rad. Pravi, da svojemu sinu svetuje, da mora verjeti vase, trdo delati in slediti lastnim sanjam. Poučil ga je tudi, da če želi spoštovanje drugih, mora tudi sam spoštovati druge. Ronaldo pravi, da je njegova kariera do zdaj zajemala napore, da se je prignal čez osebne meje, da bi dosegel odlične rezultate. Uživa v današnjem življenju in ga ne skrbi preveč za prihodnost, saj je prepričan, da bo ta lepa. Ronaldo čuti, da je telesno v dobri formi in se veseli igranja nogometa tudi v prihodnje.