Aktivno fit telo

Predstavljene vadbe
Month 1
by Samantha Clayton
FOUNDATION BEACH WORKOUT 1
by Samantha Clayton
FOUNDATION GYM WORKOUT 1
by Samantha Clayton
FOUNDATION TRAIL WORKOUT 1
by Samantha Clayton
ACTIVE BODY FIT TIP 1

Vadbeni program za aktivno fit telo (Active Body Fit) vam pomaga izboljšati kondicijo, in to z vadbami, ki omogočajo ponavljanje, postopno napredovanje in počitek. Za kar največje koristi združite ta program z ustreznim prehranskim načrtom, ki bo pomagal vašemu telesu pred vadbo, med njo in po njej. Izvajanje teh varnih in zabavnih vaj v okviru zdravega in aktivnega življenja vam bo pomagalo vzpostaviti redno vadbo in vztrajati pri njej.

Vsak teden vam ponudimo tri vadbene programe, sestavljene iz petih vaj; njihov namen je, da ste stalno vključeni v vadbo in da vaše telo postopno napreduje. Vsako vadbo lahko prilagodite svojim zmogljivostim, in sicer tako, da izvajate običajno ali prilagojeno različico vaj. Vsak dene boste napredovali z osnovnimi, intervalnimi in vzdržljivostnimi vajami, ob koncu vsakega meseca pa lahko preverite svojo kondicijo na izzivu. Najboljše pri tem je, da lahko program začnete program kadar koli, vadite sami ali v družbi prijateljev, in to doma ali kjer koli vam je ljubše. Zdaj pa se le lotimo tega in naj se zabava začne!

Spremljajte naš vadbeni načrt Herbalife24 ali si sestavite svojega. Prenesite si spodnji vadbeni načrt in ga pripravite po svoje.

PREJŠNJE VADBE Herbalife24